ETIKETTER FOR KLÆR, FAQ

Holdtrøyer i eget design til NM i agility

Når Team OneToThree stiller til start ved NM agility for lag kommer alle fire hundeførere til å bære samme lagtrøye. En lagtrøye Marie Ehrenreich har designet sammen med sitt lille team. På trøyen har Marie funnet plass til lagets logo og sponsorer. For å få lagets logo og logoet til “Den lille hundeshop” på genserne har Marie valgt typen stryke-merker med logo, hvor hele flaten er et strykemerke. Denne type strykemerker egner seg veldig godt til logoer og layout med mange detaljer.

Strykmerkene kan designes i samme nyanse som genseren eller som her på bildet i en kontrastfarge, for å skape oppmerksomhet om logoet på den svarte genseren.

Til navnetrekket for Næsbjerg Gulv har Marie valgt stryke-merker uten bakgrunn. Strykemerker uten bakgrunn ser veldig flott ut når man vil ha tekst på klær, som på bildet. Et logo som “Den lille hundeshop” kunne Marie også ha valgt å få laget som et stryke-merke uten bakgrunn, f.eks. i hvitt. Det egner logoet seg fint til.

Strykemerker gjør det lett å designe sine egne lagtrøyer

Det kan være både dyrt og tidkrevende hvis man skal ha designet lagtrøyer profesjonelt når man er et lite lag uten mange sponsorer. Hos Ikast Etiket opplever vi i stigende grad at mindre lag selv designer både stryke-merker og stryke-merker uten bakgrunn. Det kan være alt fra et lag som Maries, som skal til NM i agility, firmalaget som skal løpe lokale mosjonsløp, speidergrupper som skal på leir, og andre små idrettslag som gjerne vil ha lagtrøyer med logo og tekst. Fra du bestiller dine strykemerker til du har dem går det kun 3-5 dager – og du kan selv stryke merkene på med et helt vanlig strykejern.

Gjør det lett å kjenne lagtrøyene med navn

Med stryke-merker uten bakgrunn er det også lett å få deltakerens navn på gensere, bukser eller overtrekksgensere. Når du designer stryke-merker uten bakgrunn definerer du størrelsen på et ark. På arket kan du ha plass til flere navn eller gjentagelser. Men husk å sjekke at størrelsen på navnene er som ønsket. Vil du heller ha nummer på lagtrøyene er det selvfølgelig dét du bestiller.

Fordelen ved å ha navn på sin egen genser er at man ikke forveksler den med genseren lagkameraten har svettet godt og grundig i. Samtidig kan det i noen konkurranser og stevner være krav om at man skal kunne se navnet på den enkelte deltaker.

Hvorfor designe sine egne lagtrøyer?

Lagtrøyer spiller en sentral rolle i sportens verden. De er mer enn bare en del av uniformen; de representerer et lags identitet og stolthet. Fra de lokale foreningene til profesjonelle klubber, trøyene er med på å understøtte et fellesskap. For fans er lagtrøyen et symbol på tilhørighet og lidenskap for deres team. Det er en måte å vise støtte på, både på stadion og i hverdagen.

En lagtrøye kan også bli symbolet på seier, som utøveren gjennom mange år vil forbinde lagtrøyen med. Tenk bare på de idrettsutøvere eller fans som ikke vasker sin trøye fordi de tror at trøyen er forbundet med hell, fordi de bar den gjennom de siste seirene.

Har du bruk for hjelp til å designe dine egne strykemerker til dine egne lagtrøyer, så ikke nøl med å ta kontakt med oss hos Ikast Etiket. Vi vil alltid gjerne rådgi deg og hjelpe deg med å velge de beste strykemerkene avhengig av ditt logo/tekst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.