EVENTS

Design mundbind med logo

Munnbind med logo i ditt eget design er en god mulighet til å få vist frem logoen din i en tid hvor munnbind har blitt en fast del av hverdagen.

Her får du tre tips til hva du bør vurdere når du ønsker å designe dine egne munnbind med logo.

1. Hva skal det stå på dine munnbind med logo?

 • Logo (stor)
  Når du designer munnbind med logo , kan du designe dem på flere forskjellige måter. Du kan velge å ha en stor logo sentrert midt på munnbindet. Når logoen er plassert midt i ansiktet til brukeren, blir den svært godt eksponert og vil synes tydelig på avstand. Det kan imidlertid skremme kunder fra å bruke munnbindet når logoen fyller hele.
 • Logo (diskret)
  Dersom man ønsker et munnbind med logo, hvor logoen ikke skal være dominerende, er det mange muligheter for en mer diskret plassering av logoen. Hvordan du plasserer logoen på munnbindet, avhenger selvfølgelig av hvordan logoen din ser ut. Du kan for eksempel sette den langs sømmen vertikalt i siden (eller begge sider) av munnbindet. Når du velger denne løsningen, kan du ha et annet motiv midt på munnbindet, men du kan også velge å holde det nøytralt, så det eneste som synes er logoen din.
 • Slagord
  I stedet for — eller kombinert med — logoen din, kan du selvfølgelig også velge å trykke på organisasjonens slagord.
 • Utsagn
  I stedet for en logo kan du velge at ditt munnbind med trykk skal dele et utsagn. Det kan for eksempel være et utsagn som handler om det å bruke munnbind, f.eks. «Jeg smiler under masken». Det kan også være utsagn i forbindelser med arrangementer, som hvilket fotballag man støtter eller politiske ytringer. Ordet er fritt.
 • Illustrasjon
  En illustrasjon som viser en morsom munn/og eller nese gjør det litt morsommere å bære munnbind. Det er mange muligheter til å lage en morsom munn. For eksempel kan det være en glad munn med et stort SMIL, akkurat som de har gjort i Smilets by, Aarhus i Danmark . En munn kan være både en illustrasjon eller et bilde. En morsom munn fra en ape eller munnen til en brølende tiger vil også kunne bringe frem et smil hos dem som ser det.
 • Mønster
  Hvis munnbindet bare skal være pent å se på, kan du få trykt nesten alle tenkelige mønstre. Det kan være grafiske, malte, tegnede eller barnlige mønstre. Stilen er helt opp til deg. Du kan også bruke mønster som bakgrunn for logoen din for å få et pent resultat.
 • Bruk strikk og kantbånd
  Munnbind med trykk fra Ikast Etikett har et påsydd kantbånd og strikk som du kan velge fargen på. Velg en farge som kompletterer trykket eller logoen, eller samme farge som logoen.

Husk at du også kan kombinere ovenstående.

2. Fargevalg på munnbindene med logo

Når du skal bestille munnbind, så tenk over fargevalget. Hvem skal bruke munnbindene? Er det dine medarbeidere, kunder eller noen helt andre?

Et hvitt munnbind vil raskt kunne se litt skittent ut. Det er ikke så veldig pent med sminkerester. Samtidig vil et pent hvitt munnbind signalisere et rent og hygienisk munnbind.

3. Tenk helhet når du designer ditt eget munnbind

Når du designer et munnbind med trykk, bør du tenke over at det skal være enkelt å forstå og at ev. tekst skal være rask og enkel å lese. Det er ikke sikkert at personen som bærer munnbindet står stille lenge.

Tenk på kontraster. Gjør det enkelt å lese teksten ved å velge farger som ikke glir for mye i hverandre, med mindre du vil at tekst og logo skal være diskret.

Hvis du ønsker å ha mange detaljer på munnbindet, så tenk over hvorfor. Er det noe som skal kunne sees på lang avstand, er det ikke en god idé. Hvis det er viktigere at alle detaljene er med i stedet for synlighet på avstand, kan du selvfølgelig ta med detaljene.

Vi håper du har fått inspirasjon til å designe et munnbind med logo. Hvis du er i tvil om noe, ikke nøl med å kontakte oss på e-post info@ikastetikett.no eller ring oss på telefonen: 23 96 09 66.

Les Folkehelseinstituttets anbefalinger om munnbind i forbindelse med Covid-19.

Design ditt eget munnbind på ikastetikett.no/munnbind-med-logo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.