hvordan stryke på strykemerker?
FAQ, NAMNLAPPER FOR KLÄDER

Hvordan stryke på strykemerker?

Det er enkelt å sette strykemerker på klær. Det eneste du trenger er et strykejern og bakepapir. I tillegg må du selvfølgelig ha strykemerket klar sammen med plagget du ønsker å feste strykemerket på.

Før du starter, er det lurt å sjekke hvor høy varme plagget tåler å bli strøket med. Når du vet om plagget tåler «1, 2 eller 3 prikker», stiller du inn strykejernet etter det. Mens strykejernet varmes opp, legger du strykemerket der du vil ha det. Så legger du et stykke bakepapir (følger alltid med i ordren når du bestiller hos Ikast Etikett) oppå strykemerket. Når strykejernet er varmt, presser du det lett ned på strykemerket og stryker i 5-10 sekunder. Du kan gjerne løfte opp strykejernet for å sjekke hvordan det ser ut og deretter fortsette å stryke.

Strykemerket sitter korrekt på plagget når du kan ane tekstilets struktur gjennom merket. Hvis merket sitter for løst, kan du gi det mer varme og lengre tid. Pass på så du ikke brenner plagget og merket. Ta heller små pauser enn å ødelegge plagget.

I videoklippet nedenfor ser du hvordan vi fester strykemerke på klær.

2 thoughts on “Hvordan stryke på strykemerker?

 1. Hva med et merke som har begynt å flasse etter vask? Kan man feste de flassete delene på logoen igjen?

  1. Hej Jadar
   Tak for din besked. Jeg håber jeg har forstået dit spørgsmål rigtigt: Ja, du kan sagtens stryge på et strygemærke igen, hvis det har løsnet sig i kanten, så burde det fæstne til stoffet igen.

   Spørg endelig, hvis du har yderligere spørgsmål.

   vh Pernille / Ikast Etiket

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.