skolebarn
FAQ, NAMNLAPPER FOR KLÄDER

Merking av klær i skolen

Hjelp lærerne og pedagogene: merk klærne til barna! Lærerne på skolen har mye å gjøre i hverdagen. Hvis de kan slippe å hjelpe «Oskar» med å lete etter den grønne lua og de svarte vottene, har de helt sikkert andre ting de kan bruke tiden sin på. Med litt innsats kan du som forelder gjøre det mye enklere for både de voksne på skolen og ditt eget barn å finne tingene sine. Du sparer også deg selv for mye irritasjon over å måtte kjøpe nytt når barnet har mistet tingene sine. Når klærne er merket med navn, er sannsynligheten for at tapte ting dukker opp igjen mye større enn for ting uten navn.

Hos Ikast Etikett har vi et bredt utvalg av forskjellige merkeprodukter. Vår mest populære løsning er navnelapper. Dette er et klistremerker laget for å feste i klær.

Navnelapper

Vis barnet ditt hvordan man fester navnelappen til en label eller vaskeanvisning. Når du fester navnelappen til en merkelap i plagget, er det raskt å finne navnelappen i både gensere og bukser. I tillegg holder navnelappen også mye bedre når den festes på en label, i stedet for direkte i stoffet. Bruk også navnelapper på sko, sykkelhjelm, matbokser og drikkeflasker.

Strykemerker

Hvis du har tatt en titt i skolens glemmekasse, har du definitivt sett at der ligger det både underbukser og sokker. Man kan lure på hvorfor barna i det hele tatt har tatt det av. Kanskje det er i forbindelse med gym, hvis klærne har blitt våte eller det har vært for varmt. Derfor er det også en fordel å huske navn på sokker og undertøy. Her vil vi anbefale å bruke strykemerker. Strykemerker er enkle å stryke på med et strykejern. Husk å legge bakepapir mellom strykejernet og strykemerket. Det følger alltid med en bruksanvisning når du bestiller strykemerker fra Ikast Etikett.

Husk også navn på alt annet

Når barnet ditt har begynt på skolen, er det ikke bare klær og sko som må merkes med navn. I tillegg til skolesekken har barnet ditt sannsynligvis også en bag til gymtøy og et pennal med blyanter og farger. Mange barn har også forskjellig elektronikk som ikke er billig. Du kan enkelt bruke navnelapper når du vil sette navn på sekker og elektronikk. Men du kan også velge å supplere med klistremerker. I motsetning til navnelappene, er klistremerkene våre laminert med en solid vinyloverflate. Dette gjør klistremerkene veldig slitesterke og holdbare.

Klistremerker i mange størrelser

Hos Ikast Etikett har vi klistremerker i mange størrelser. Hvis du ikke finner en størrelse som passer dine behov, kan du designe klistremerkene dine selv og definere størrelse og form. Til blyanter, tusjer og andre ting i pennalet, anbefaler vi «minilapper» eller klistremerkene våre på 35 x 6 mm. Minilappene har samme kvalitet som navnelappene, mens de små klistremerkene har solid vinyllaminering. Til elektronikk, sykkelhjelmer og annet utstyr kan du bruke adresseklistremerkene våre.

Klistremerker med vinyllaminering kan være en fordel på ting som brukes mye. For eksempel på en smartklokke eller en smarttelefon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.