FAQ

Slik lager du “fattigmanns-merchandise” med klistremerker og strykepå-lapper

Hos Ikast Etiket tilpasser vi oss ulike typer kunder, fra små hobbybedrifter til store festivaler, hoteller og messer. Disse bedriftene ønsker merchandiseprodukter som klistremerker, nøkkelringer eller armbånd. Men for mindre oppstartsselskaper eller enkeltpersonforetak kan kjøp av store mengder merchandiseprodukter være en betydelig utgift, og mange velger å droppe det helt.

Samtidig ønsker mange bedrifter å utvide seg og spre ordet om sin voksende virksomhet. Dette er hvor konseptet “fattigmanns-merchandise” kommer inn i bildet. Hva kan du gjøre når du ønsker å bygge et merke, men pengene dine ikke strekker til for store utgifter? Du designer dine egne logo klistremerker. Våre logo klistremerker er av høy kvalitet, og det er enkelt å bestille nøyaktig antall klistremerker du trenger. Hos Ikast Etiket er det også enkelt å definere størrelsen på klistremerkene dine, slik at de passer perfekt på hvilken som helst overflate du ønsker å bruke dem på, enten det er penner, notatbøker, maskinvare, kaffekopper eller pakker.

En morsom måte å lage logo kopper, for eksempel, kan være å finne fine og velholdte kopper på en bruktbutikk og deretter påføre attraktive klistremerker med logoer, morsomme uttrykk, utsagn eller lignende på dem. Nå kan du ha disse koppene på kontoret eller distribuere dem til forretningsforbindelser.

Etikettutstyr

La oss for eksempel se på en uavhengig IT-støtteleverandør eller leverandør av IT-utstyr til andre bedrifter. Ved å påføre en klistremerke med ditt logo og, viktigst av alt, telefonnummeret ditt på utstyret ditt, blir det enkelt for kunder å finne kontaktinformasjonen og huske hvor de skal ringe neste gang de trenger utstyr eller assistanse.

Merk tallerkener og redskaper med logo klistremerker

Serveringsbedrifter og kokker som leverer måltider til lokale bedrifter eller arrangementer har ofte et stort antall tallerkener, boller og fat i omløp. Å kjøpe merkede graverte tallerkener og redskaper kan være dyrt, og det kan også være kostbart å erstatte dem hvis noe mangler. Derfor er et godt alternativ å påføre klistremerker under bunnen av boller, tallerkener og fat. Vinyl klistremerker fra Ikast Etiket tåler mange omganger i oppvaskmaskinen (selv industrielle). Etikettering av utstyr sikrer at kundene aldri er i tvil om hvem de tilhører, og gjør det enkelt å unngå forveksling. I tillegg kan kunder også være mer bevisste på å returnere utlånte gjenstander hvis bedriftens navn er tydelig synlig på undersiden.

Legg til tydelig avsenderinformasjon på pakker

Med fattigmanns-merchandise eller klistremerker er det også enkelt å merke pakkene du sender til kundene og forretningskontaktene dine med bedriftens navn. Pass på at klistremerkene er av god størrelse og at de er lett lesbare både for kunden og alle andre som ser pakken. Du kan også bruke fattigmanns-merchandise til gaver i julen, jubileer eller andre arrangementer der du ønsker å dele ditt logo med andre.

Hvordan enkelt legge til et logo på klær og tekstiler

En annen form for fattigmanns-merchandise er å lage bedriftens eget klesmerke. Med strykepå-lapper uten bakgrunn er det enkelt å påføre logoen eller teksten din på klær du allerede har eller har kjøpt spesielt til dette formålet, uten å måtte kjøpe store mengder. Du kan legge til alt fra logoer, slagord til grafikk på klærne dine, og resultatet blir flott.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.