10 tips til navnelapper
FAQ, NAMNLAPPER FOR KLÄDER

10 tips til navnelapper:

1. Last opp et bilde av barnet ditt eller velg en av de mange flotte figurene. En velkjent figur hjelper små barn som ikke kan lese enda, til å gjenkjenne tingene sine. Du kan også velge mange flotte bakgrunnsfarger.

2. Del teksten i to linjer så vidt det mulig når du designer navnelappen din. Så får du større skrift, og teksten blir mye enklere å lese.

3. Du kan selvfølgelig vaske klær og ting med navnelappen på i både vaskemaskin og oppvaskmaskin.

4. Fest alltid navnelappen på en vaskeanvisning eller en etikett når du bruker lappene på klær. Da unngår at du lappene faller av fordi tøyet strekker seg under lappen.

5. Navnelappen kan også festes på tåteflasker. De tåler også at du koker og skålder tåteflaskene.

6. Sett telefonnummer navnelappen deres. Så blir det enkelt for andre å ringe dere hvis dere mister yndlingsbamsen eller legger igjen jakken på fotballbanen.

7. Du kan også sette navnelappen utenpå gummistøvlene. Så blir de enkle å kjenne igjen i garderoben. Bruker du navnelapp i sko, er vår anbefaling at du setter dem i siden av skoen eller velger et klistremerke til å sette i sålen.

8. Vil du bruke navnelapper til hele familien? Så design en enkel lapp med bare familiens etternavn. Så er det det samme om det er mor eller lillebror som har med seg reisevesken på tur.

9. Du kan bruke navnelapper fra Ikast Etikett på både klær og ting. Mange bruker lappene på matbokser, drikkeflasker og leker.

10. Navnelapper er godt nok godkjent til nærkontakt med hud etter leketøysstandard EN 71-3, men vi anbefaler ikke at du fester den på barnet ditt. Har barnet ditt en tendens til å bli borte? Da bør du heller bruke et infobånd.

Har du spørsmål om 10 tips til navnelappen? Så kontakt oss på info@ikastetikett.no eller tlf. 239 60 966.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.