FAQ, INFOBAND

Hvilket identitetsarmbånd skal jeg velge?

Identitetsarmbånd til barn er en smart og billig måte å finne raskt sammen igjen på hvis du og barnet ditt kommer bort fra hverandre når dere er på ferie eller på dagsutflukter. Hvilken type ID-armbånd du bør velge, avhenger av behovet deres. Nedenfor kan du lese mer om hvilken type identitetsarmbånd som passer til deres behov, og ikke minst hvilken informasjon som er god å ha på armbåndet. Barn kan få panikkangst når de blir borte fra foreldrene, og med et identitetsarmbånd rundt håndleddet kan man redusere tiden hvor foreldre og barn er adskilt.

Hvilken informasjon skal det være på identitetsarmbåndet?

  • Sett alltid +47 foran telefonnummeret, så kan armbåndet også brukes i utlandet uten at det er tvil om nummeret.
  • Har barnet kritiske sykdommer som er viktig at fremmede er oppmerksomme på hvis de møter barnet?
  • Du trenger ikke å skrive barnets navn på armbåndet, det trenger ikke ukjente å vite, skriv i stedet: Far/dad + fars telefonnummer og f.eks. diabetes.

Hvilket identitetsarmbånd skal jeg velge?

Infobånd er gjenbrukbare identitetsarmbånd med sikkerhetslukking, slik at barn ikke kan åpne og lukke armbåndet selv. Du må skrive navn og telefonnummer på armbåndet selv. Infobånd er gode til endagsturer eller korte ferier – og til å ha klar til bruk til spontane turer. Denne typen armbånd har vi alltid på lager, så vi kan sende dem samme dag hvis du bestiller innen kl. 14.00 på hverdager. Finn mange flotte designer her – f.eks. de mange flotte Disney-designene.

Identitetsarmbånd med påtrykt navn er en luksuriøs løsning til å ha på hver dag når dere er på ferie. Teksten er trykt på, og blir derfor ikke slitt av i bassenget – og armbåndet tørker også raskt når dere kommer opp av vannet. Armbåndet sitter på håndleddet, og skal klippes av etter endt ferie. Du designer armbåndene dine selv. Armbåndet kan ikke gjenbrukes, men kan sitte på håndleddet i flere uker. Leveringstiden er 11–15 dager, så du bør huske å være ute i god tid hvis du vil ha denne løsningen. Design dine egne armbånd nå

Personlige ID-armbånd til barn er vevde armbånd hvor du får vevd inn teksten din. Armbåndet er øko-tex-sertifisert og vevd i en lekker myk polyester. De personlige ID-armbåndene holder i flere måneder. Vi kan levere denne typen armbånd på 5–10 arbeidsdager. Det ikke så mange muligheter for å velge farger og figurer på denne typen identitetsarmbånd, men du kan velge en «blandet» pakke slik at du får armbånd i flere forskjellige farger.

ID-papirarmbånd er den økonomiske løsningen – og smart hvis du skal bruke armbånd til mange barn. Armbåndet er i samme slitesterke materiale som du kjenner fra papirarmbånd. Armbåndet kan ikke gjenbrukes, men kan sitte rundt håndleddet i et par dager (og opptil en uke). Du må selv skrive navn, telefonnummer m.m. på armbåndet. Bestiller du innen kl. 14.00 på hverdager, sender vi samme dag. Papirarmbånd selges her i pakker på 5 eller 10. Velg den hvite tyvek-løsningen hvis de skal være så billige som mulig, f.eks. til barnehager.