KREATIV

Borddekking på nyttårsaften

Når vi teller ned til det nye året, samles venner og familie rundt et festlig bord for en minneverdig feiring. Dekking av bordet til nyttårsaften er ikke bare en praktisk forberedelse. For mange er bordet samlingspunktet for festen som gjenspeiler gleden og forventningene til det kommende året. I dette blogginnlegget skal vi se nærmere på hvordan du kan kickstarte nyttårsfesten med et godt dekket bord. Vi inspirerer deg til å bruke etiketter, flaskeetiketter, labels og klistremerker for å skape en festlig atmosfære rundt årets siste måltid.

Start med et passende tema

Start med å velge et tema for bordsettingen på nyttårsaften. Velg farger som symboliserer din stil eller kanskje forventninger til det nye året? Sølv og gull er klassiske nyttårsfarger og fungerer alltid hvis du er i tvil. Når du har basen din, er det på tide å tenke på detaljene. Vi bruker gjerne lys og servietter til årets andre fester, men til nyttårsaften er det ikke uvanlig å gå all-in på serpentiner, glitter og konfetti.

Flaskeetiketter: Skål for det nye året

Drikke er en sentral del av nyttårsfeiringen, og med flaskeetiketter kan du forvandle en vanlig flaske til en gøyal borddekorasjon. Lag morsomme flaskeetiketter med «fun facts», bilder, kjærlige hilsener eller minner fra året som har gått. Last opp dine egne bilder eller grafikk på nettet når du bestiller flaskeetiketter. Flaskeetikettene er enkle å fjerne, slik at du også enkelt kan sette dem på glass, karafler og andre glassoverflater. Bruk for eksempel flaskeetikettene til å navnemerke glass, dele menyen, dekorere flaskene med 2024 eller gi gjestene ideer til leker eller samtaleemner.

Klistremerker til søtsaker og sjokolade

Med festklistremerker fra Ikast Etikett kan du gi sjokolade og desserter et festlig preg. Sett klistremerkene på sjokolade eller små tannpirkere og stikk dem i kaker og desserter. Det er du som bestemmer tekst og bilder på festklistreme rkene. Du kan lage frekke, rare, morsomme, søte eller enkle klistremerker med teksten 2024. Det er helt opp til deg. Du kan også lage festklistremerker eller navnelapper med gjestenes navn, som du bruker til bordkort eller på glass, slik at hver gjest kan kjenne igjen sitt eget glass hele natten.

Klistremerker til innpakking

Hvis du velger å utveksle gaver med gjestene dine, er klistremerker til innpakking en fin detalj som kan gjøre gaveinnpakkingen din personlig og skille den ut fra de andre gavene. De er ikke bare dekorative, men også en måte å identifisere gaven på uten at det blir forvirrende.

Flotte nyttårsservietter du kan bruke år etter år

Hvis du vil unngå å bruke engangsservietter, kan du sy dine egne servietter og pynte dem med labels med “NYTTÅR”. Hvis du ikke skriver årstallet, kan serviettene brukes år etter år.

Sammenfletting av alt

Det ultimate nyttårsbordet er en sammenfletting av disse elementene – fra de store linjene til de minste detaljene.

Når du forbereder deg på å si farvel til det gamle og ønske det nye velkommen, kan du la disse ideene veilede deg til å lage et bord som vil bli husket langt inn i det nye året. Godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.