KREATIV

Kreativ innpakning gjør gaven spesiell

Når vi gir gaver til venner og familier, er det en måte å vise kjærlighet, takknemlighet og omsorg for våre kjære. Ved å tilføre en kreativ vri på gaveinnpakningen kan vi gjøre gaven helt spesiell.

  1. Naturmaterialer: Bruk naturlige materialer som tørkede blomster, kongler, blader eller fjær til å dekorere gavene med. Tørkede blomster finnes i utallige farger og kan passe til nesten alle anledninger. Pakk inn gaven i for eksempel gråpapir og bind et jutebånd eller bånd i jordfarger rundt gaven. Bruk kongler, grener eller barkstykker til å lage en liten dekorasjon som kan knyttes rundt gaven. Du kan også feste på en gren med tørkede bær eller frø, som både ser vakkert ut og gir en rustikk følelse.
  2. Gjenbruksglede: Hvorfor ikke gjenbruke materialer du allerede har hjemme? Bruk gamle aviser, magasiner eller gamle stoffbiter til å pakke inn gaven. Legg til fargerike bånd, perler eller andre elementer for å gjøre det mer interessant.
  3. Gjenbruksgaveinnpakning er både bærekraftig og unikt! Ta vare på tekstilbånd når du mottar gaver selv, så kan du bruke båndene igjen. Når du bruker gjenbruksmaterialer til innpakningen, kan du med fordel lage personlige klistremerker til innpakning som du kan sette utenpå pakkene dine. Du designer klistremerkene dine på nettsiden vår.
  4. Box in box in box: Ønsker du å gi mottakeren en liten overraskelse før gaven åpnes? Hvis mottakeren har ønsket seg noe spesifikt, kan det være lett å gjette hva som er i pakken. Prøv å skjule gaven i en større eske eller en rekke mindre esker. Bruk forskjellig papir for hver eske. Det blir en morsom opplevelse for mottakeren når han pakker opp gaven – og ikke minst for andre som ser på når forvirringen øker. Du kan også legge (morsomme) notater mellom lagene.
  5. Mal og tegn selv: Hvis du elsker å tegne og male, kan du lage din egen gaveinnpakning ved å male eller tegne på innpakningspapiret. Bruk farger til å lage unike mønstre eller blomster, eller lag små tegninger som samsvarer med mottakerens interesser.
  6. Tema som passer til gaven: Gi gavene dine en tematisk vri ved å velge en bestemt stil eller fargetema for gaveinnpakningen. Du kan skape et maritimt tema med marineblått innpakningspapir, seilbåtdekorasjoner og et tynt tau som bånd, eventuelt et hvitt bånd. Det er fint hvis temaet for gaveinnpakningen passer til innholdet i gaven. Lag dine egne klistremerker som passer til temaet og sett dem utenpå innpakningen.
  7. Lag dine egne til-og-fra-kort til blomsterbukettene: Hvis du elsker å gi blomsterbuketter, kan du lage dine egne klistremerker til blomsterbuketter. Pakk blomstene inn i gråpapir eller avispapir og sett klistremerkene utenpå.

Gaveinnpakning trenger ikke å være kjedelig! Ved å tilføre en kreativ vri kan du gjøre gavene dine enda mer personlige. Bruk ideene som inspirasjon til å lage fantastiske gaveinnpakninger som vil imponere venner og familie. Husk at det er tanken og omsorgen som teller. Så la kreativiteten flomme og gjør gaveinnpakning til en del av gaveopplevelsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.