FAQ, NAMNLAPPER FOR KLÄDER

Navnelapper best i test

Det ville være enkelt å skrive at navnelapper best i test er de som kommer fra Ikast Etikett. Men ville du tenkt det var troverdig på vår egen blogg? Nei, det ville du nok ikke …

Derfor vil vi heller gi deg noen forslag til hvor du kan lese andre kunders erfaringer med Ikast Etikett og våre navnelapper.

Samtidig vil vi forsikre deg om at du alltid er velkommen til å kontakte oss skulle du ikke være fornøyd med kvaliteten på det du kjøper fra Ikast Etikett. Vi har tilfredshetsgaranti. Er det noe du ikke er helt tilfreds med, er det bare å kontakte oss.

Les omtaler på Trustpilot, Google eller Facebook

Du kan lese omtaler av Ikast Etikett flere steder på nett. På Trustpilot har vi mer enn 1200 anmeldelser. Her vil du finne mange kunders opplevelse av hvordan det er å handle hos Ikast Etikett. Vi har en svært god poengsum på Trustpilot – 4,6 av 5 – noe som betyr at kundene er svært fornøyde med våre produkter og kundeservice. I det siste har Trustpilot begynt å jobbe intensivt med å verifisere anmeldelsene. Dette betyr at en «verifisert kunde» er en reell kunde som har kjøpt et produkt eller en tjeneste fra det aktuelle selskapet.

Vi har også begynt å motta flere og flere anmeldelser gjennom Google og Facebook. Her er kundetilfredsheten på det samme høye nivået som hos Trustpilot.

Det er ingen hemmelighet at vi aktivt inviterer våre kunder til å skrive en anmeldelse, men vi tilbyr ikke insentiver eller lokker med gaver eller konkurranser. Det er altså helt opp til kunden om han eller hun ønsker å dele sin erfaring med andre kunder.

Nettopp fordi det er en stor mengde anmeldelser på de nevnte mediene, synes vi selv det er et veldig bra sted å gå når man ønsker å lese om produktkvalitet og kundeservice. På blogginnlegg eller testsider kan du kanskje lese lengre innlegg, men ofte er det bare en enkelt person som har skrevet det.

Navnelappene fra Ikast Etikett er testet i henhold til EN 71-3

Hos Ikast Etikett har vi fått testet våre navnelapper av ForbrugerLaboratoriet, som er et privateid upartisk laboratorium i Danmark. Forbrukerlaboratoriet tester og gir råd om barneprodukter, f.eks. leker og barneklær – og andre ting for barn, som våre navnelapper. Her har navnelappene gått gjennom forskjellige tester for å undersøke om merkene frigjør skadelige stoffer i nærkontakt med hud eller når et barn for eksempel tar et navneskilt i munnen og suger på det. Verken våre navnelapper eller klistremerker avgir skadelige stoffer – og oppfyller dermed kravene i EN 71-3.

Hva kjennetegner navnelapper fra Ikast Etikett?

Hos Ikast Etikett anstrenger vi oss for å levere et produkt som du som forbruker vil sette pris på å bruke. Vi jobber hver dag for å gjøre det enkelt for deg å bestille navnelapper på nett.

Samtidig har vi prioritert at du som kunde fritt kan designe dine navnelapper, både i forhold til layout og størrelse. Synes du våre navnelapper er for små eller store, kan du enkelt tilpasse størrelsen i henhold til dine ønsker.

Hos Ikast Etikett er det dessuten mulig å laste opp ditt eget bilde på navnelappene. Dette kan vi tilby fordi vi bruker en skriver av høy kvalitet og kan skrive ut fine detaljer på de små merkene.

Navnelappene våre er trykket med en blekktype som ikke inneholder skadelige stoffer. Dessverre betyr dette at teksten på navnelappene kan slites av ved kontakt med fete kremer, som for eksempel solkrem. Men for oss er bruk av blekk- og trykkmetode uten skadelige stoffer et aktivt valg vi har tatt. Vi jobber med en løsning, men vi ønsker ikke å inngå kompromiss og risikere skadelige stoffer i blekket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.