EVENTS

Navnelapper konfirmasjon

Konfirmasjon er for mange unge den første store festen i livet, dagen der den unge står i sentrum. Derfor er konfirmasjonsfesten noe helt spesielt. Det legges mye tid i detaljene, og konfirmanten har ofte mange ønsker for å gjøre festen personlig og minneverdig. Bruk av navnelapper gjør det enkelt å personliggjøre sanger, godteposer, dekorasjon osv.

På bildet over har Nannas mor fått laget runde klistremerker. På bildet er klistremerkene brukt på sammenrullede sanger. Å stille sangene på en flott måte gjør det hele ekstra festlig. De flotte klistremerkene kan også brukes på bordkort, godteposer, kort og konvolutter. Å velge et sort/hvitt motiv og legge til fargede elementer, som blomster, gir en svært god visuell effekt. Med det smarte designverktøyet hos Ikast Etikett blir det enkelt å designe klistremerkene og gjøre dem vakre og personlige. Du kan for eksempel også lage klistremerker på gullfolie eller sølvfolie, noe som skaper en svært fin effekt.

Navnelapper konfirmasjon

Til konfirmasjonsfesten må det selvsagt også være bordkort med gjestenes navn. Hvis man ønsker å gjøre det hele litt annerledes og personlig, kan man bruke navnelapper til å feste på en liten gave som gjesten kan ta med seg hjem. Dette kan for eksempel være en liten metallboks med pastiller, som gjestene kan få glede av lenge etter at festen er over. Lag et design som passer festens tema, og tilføy gjestenes navn. Nå kan du klistre navnelappene på brusflasker, godteposer, goodiebags, glass og mye annet.

På bildet under er en navnelapp blitt brukt som bordkort ved å feste den på glasset. Navnelappen er enkle å fjerne igjen når festen er over, uten å etterlate spor på glassene. Det smarte med å ha en navnelapp på gjestenes glass, er at gjestene ikke får glassene sine forvekslet underveis. På denne måten blir oppvasken mindre. Det er smart om man ikke har så mange glass slik at gjestene hele tiden vet hvem som har hvilket glass. Dere kan også bruke forskjellige symboler til å illustrere om en gjest skal ha alkoholfrie drikkevarer eller ikke.

Navnelappene tåler lett en tur i oppvaskmaskinen, men vi vil anbefale at du fjerner navnelappene fra glassene så snart festen er over. Navnelappene etterlater vanligvis ikke spor eller lim etter kortvarig bruk, men «better safe than sorry».

Bruk navnelapper i klærne til blåmandag

I forbindelse med blåmandag har mange konfirmanter fått nye klær, jakker, sko og vesker. Mange foreldre har hatt på seg spanderbuksene og gitt konfirmanten skikkelig flotte klær. Det ville derfor vært veldig irriterende om han eller hun mister den nye hettegenseren eller beltevesken. En navnelapp med navn og telefonnummer i de nye klærne gjør det enkelt å kontakte deg skulle uhellet være ute og barnet har mistet en av sine eiendeler.

Del dine beste kreative ideer til konfirmasjon med oss

Vi er helt sikre på at våre kreative kunder har mange flere ideer til bruk av klistremerker og navnelapper til konfirmanten enn vi selv har. Så dersom du har noen gode ideer og bilder, er det bare å sende dem til oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.