navnelapper i oppvaskmaskinen
FAQ, KLISTREMERKER, NAMNLAPPER FOR KLÄDER

Navnelapper i oppvaskmaskinen

Du kjenner kanskje til de smarte navnelappene fra Ikast Etikett til å feste på (barne)klær? Navnelappene er små, myke klistremerker som du limer på en merkelapp i klærne. Når navnelappene sitter i klærne, må de selvfølgelig kunne tåle vask i vaskemaskinen. Men visste du at navnelapper også tåler oppvaskmaskin (når de settes på kopper, matbokser osv.)?

Det er smart, slik at navnelappene kan brukes på matbokser og drikkeflasker. Med små barn i familien har du ofte plasttallerkener, skåler, skjeer og kopper med på farten. Med en navnelapp på serviset er det alltid lett å kjenne igjen det du har med deg på tur. Når tingene dine er merket med navn, er det også enkelt å sette dem i oppvaskmaskinen hos familie og venner. Da er det rent neste gang du skal bruke det – og du trenger ikke å bekymre deg for hva som er ditt.

Hvordan bruker jeg navnelapper som tåler oppvaskmaskin?

  • Vask og tørk alt du vil sette en navnelapp på, for eksempel en matboks eller en vannflaske.
  • Ta forsiktig en navnelapp fra arket uten å berøre limet for mye.
  • Plasser navnelappen på en jevn overflate.
  • Trykk navnelappen fast på matboksen eller drikkeflasken med en finger.
  • Vent minst 24 timer før du vasker matboksen eller drikkeflasken med navnelappen i oppvaskmaskinen.

Min kollega Vera har navnelapper som har sittet på en matboks i mer enn 5 år. Så selv om matboksen er med i barnehagen og skolen flere ganger i uken – og blir vasket i maskinen – holder navnelappen seg veldig bra.

Hva kan jeg bruke navnelapper til?

Du kan bruke navnelapper på (nesten) ALT. Jeg har to små barn, og vi har ofte med oss tallerkener, skjeer, kopper og skåler når vi drar på tur eller besøker familie og venner. Jeg har satt navnelapper på alt serviset vi har med oss på farten. Fra skjeer til skåler og termoser. Da barna var helt små og spiste grøt, hadde jeg også navnelapper på vispen, som jeg alltid hadde med meg på farten, sammen med grøtpulveret. Navnelappene hjelper oss til alltid å kjenne igjen tingene våre. Med småbarn er det lett å miste fokus og sette en tallerken eller kopp ved vasken – og så glemme det igjen. Med navn på er det lett for andre å se hvem det tilhører og ikke minst kjenne igjen sitt eget.

Navnelapper i opvaskemaskinen

Hvis du har eldre barn, har de sannsynligvis med seg matpakke på skolen. Og de fleste barn har alltid med seg en vannflaske både på skolen og på trening. Med navn på matboksen og vannflasken hjelper du barnet ditt med å kjenne igjen tingene sine – og han/hun kan alltid finne tingene sine i kjøleskapet.

Laminert klistremerke

Har du drikkeflasker eller matbokser som blir utsatt for litt mer enn vanlig? Da kan du vurdere å bruke et laminert klistremerke. I motsetning til navnelappene har klistremerkene en vinyloverflate som er ekstremt slitesterk. Klistremerkene tåler selvfølgelig også oppvaskmaskin.

Hvilke ting setter du navn på? Del dine beste tips for bruk av navnelapper med oss ​​i kommentarfeltet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.