FAQ, KLISTREMERKER, NAMNLAPPER FOR KLÄDER

Navnelapper på fottøy

Hvis du har barn, kjenner du garantert til å stå i barnehagen og møte et inferno av sko og støvler. Alt i størrelse 25, dekket av gjørme. Hvis de hadde vært rene, ville du kanskje kjent igjen paret du leter etter, men når klokken er “nå er det på tide å gå hjem”, blir det plutselig litt uoversiktlig å være foreldre i garderoben. Heldigvis skal du bare finne ett par støvler. Tenk deg hvordan det er for barnehagelærerne som må hjelpe 25 barn å kle på seg når lekeplassen kaller. Heldigvis er det enkelt å hjelpe både deg selv og barnehagelærerne. Svaret er navnelapper! Navnelapper er et lite mykt klistremerke som du fester i klær og fottøy.

Navnelapper har ingen laminering. Dette betyr at de passer godt i klær. I sko kan det imidlertid være en fordel å velge et laminert klistremerke. Våre klistremerker med vinyllaminering er svært slitesterke, og jeg har selv testet noen klistremerker som jeg hadde satt i bunnen av skoene mine. Du kunne ikke se på klistremerket at jeg gikk i skoene hver dag, og limet løsnet heller ikke.

Slik setter du navnelapper i fottøy

Sørg for at skoene er tørre og rene når du skal feste navnelappene i fottøyet. Når du skal feste navnelapper i fottøy, er det viktig å finne en jevn overflate som navnelappen sitter godt på. Ull og grove tekstiler kan gjøre det vanskelig å få festet navnelappen ordentlig. På bildene under kan du se hvordan jeg har plassert navnelapper i ulike typer fottøy. I sandalen har jeg satt navnelappen i bunnen av skoen. I de blå/gule joggeskoene har jeg satt navnelappen på pløsen på skoen. I gummistøvler kan du sette navnelappene både på innsiden og utsiden av skaftet på støvelen.

Når navnet er på utsiden av skaftet på gummistøvelen, er det veldig enkelt for barnet å kjenne igjen gummistøvlene sine. Navnelappen sitter godt fast på den glatte gummioverflaten, og friksjonen mellom ben og navnelapp reduseres. I noen sko er det en etikett, akkurat som i klær. Her kan du også feste navnelappen.

Hjelp barnet ditt med å se forskjellen på høyre og venstre

Hvis barnet ditt ofte tar feil sko på feil fot, kan du enkelt hjelpe ham / henne med å få skoene riktig.

Lag et klistremerke med en figur. Når du mottar klistremerket, klipper du klistremerket i to. Sett hver halvdel i skoene, slik at klistremerket blir “helt” når skoene er riktige.

Du kan også bestille to klistremerker med en høyre og en venstre fot. Sett klistremerkene i skoene slik at barnet kan se på føttene og lettere identifisere hvilken sko som skal settes på hvilken fot.

Husk navn i tøflene

Det er lett at tøflene blir borte i barnehagen. Mens de mindre barna synes det er morsomt å ta dem av, blir de eldre barna kanskje varme og kaste dem fra seg på et tilfeldig sted. Med tydelig merking av navn er det alltid lett å kjenne igjen tøflene og få dem på føttene igjen. Nedenfor kan du se et par tøfler med strykemerker. Navnelapper faller lett av hvis de limes på ull.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.