KREATIV, SYING

Annerledes merking

Etiketter i metall, silikon eller lær.

Vevde etiketter er en klassisk og flott løsning. De er laget i 100 % polyester og tåler vask uten å falme, og de er holdbare.

Men er du på utkik etter en annerledes løsning til merking av tekstiler, møbler, tepper, rullegardiner eller noe helt annet? Da har vi flere forskjellige alternativer til å sette på produktene dine som en del av din brandingen din.

Silikonetiketter

Vi produserer silikonetikettene dine etter ditt design. Silikonetiketter kan produseres i alle størrelser. Vi kan levere silikonetikettene dine med hull til påsying, eller riller i kantene for enklere påsying hvis man ikke ønsker hull. Eller alternativt med klister på baksiden. Silikonetiketter kan lages med gravert (debossed) eller opphøyd (embossed) design/tekst/trykk. Silikonetiketter eller trykk i en eller flere farger. Silikonetiketter kan brukes på f.eks. vesker eller andre steder hvor du gjerne vil ha en tydelig etikett som skal kunne sys på og samtidig være utsatt for slitasje, som f.eks. på en sportsveske.

Metalletiketter

Metalletiketter bli brukt til tekstiler og harde materialer som plast eller aluminium.

Vi produserer alltid metalletiketter etter dine ønsker. Typisk leverer vi metalletiketter med sterkt lim på baksiden. Men metalletiketter kan også produseres med hull for påsying. Akkurat som på silikonetiketter, kan du få designet ditt gravert, opphøyd eller trykt på en metalletikett.

Metalletiketter er opplagte til merking av produktene dine hvor du gjerne vil sette på din egen logo.

Læretiketter

Etiketter i lær kan lages i ekte lær eller PU-lær. PU-lær kan produseres i alle Pantone C-fargekoder. Vil du ha ekte lær til læretikettene dine, har vi et utvalg av standardfarger som likevel kan varieres alt etter hvilket lær som er på lager. Spør for mer informasjon. Læretiketter kan lages gravert, opphøyd eller trykt. Eget design, egen størrelse og egen logo. Læretiketter kan leveres med hull eller med en rille langs kanten for påsying. Selve designet kan være en kombinasjon av gravert/opphøyd og trykt tekst. Kun fantasien setter grenser.

Læretiketter blir f.eks. brukt på møbler, klær og vesker.

Har du spørsmål om de forskjellige typene av etiketter? Så kontakt oss på info@ikastetikett.no eller ring oss på tlf. 97 15 53 12.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.