KREATIV

Hjemmelaget bursdagsgave

Hvis du vil overraske et familiemedlem eller en venn med en hjemmelaget bursdagsgave, så les videre. Her finner du inspirasjon til ulike personlige bursdagsgaver som du kan lage hjemme.

Hvorfor gi en hjemmelaget bursdagsgave?

Når du lager en hjemmelaget bursdagsgave, viser du at du har brukt tid og energi på å tenke på hva personen virkelig vil sette pris på. Du viser at du har lagt personlige tanker og følelser i gaven. Dette sender et dypt budskap om din kjærlighet og verdsettelse. Det er en gest som ikke kan erstattes av en kjøpt gave.

Kreativitet og unike gaver

Når du lager en hjemmelaget bursdagsgave, får du mulighet til å slippe kreativiteten løs og skape noe unikt. Du kan tilpasse gaven til personens interesser, hobbyer og smak. Det kan være alt fra håndlagde smykker til en personlig scrapbook fylt med minner og bilder.

Gjør i stand en bursdagsfest

I Norge er det tradisjon at bursdagsbarnet inviterer til bursdagsfest og byr på boller, kake, mat osv, men hvorfor ikke snu på det og arrangere en hyggelig dag for bursdagsbarnet? Det er ingen som sier at det trenger å være en stor feiring, men gi vedkommende noe godt som du vet at han/hun vil sette pris på.

Arranger en utflukt

Pakk en piknikkurv med mat og drikke som du vet at bursdagsbarnet liker, og ta en tur til et sted han/hun aldri har vært før – eller finn et sted du vet at han/hun vil sette pris på. Når du pakker matkurven, kan du bytte ut etikettene på drikkevarene du tar med, med dine egne flaskeetiketter med en søt hilsen til bursdagsbarnet.

Delikatesser fra kjøkkenet

Et godt hjemmelaget syltetøy, cookies, sylteagurk, bodyscrub eller karameller. Det finnes mange ulike fristelser du kan lage på kjøkkenet – både til mage, kropp og sjel. Det viktigste her er at du finner noe som faller i smak hos mottakeren, og selvfølgelig pakker det inn slik at det ser innbydende og lekkert ut. Design noen flotte etiketter til å sette utenpå beholdere og glass.

Favorittsjokolade i festlig innpakning

Bruk festklistremerkene fra Ikast Etikett til å lage en personlig og morsom gave med bursdagsbarnets favorittsjokolade. Du finner klistremerker i mange ulike størrelser som passer perfekt på utsiden av alt fra Smarties-esker, KinderMaxi, After Eight osv. Det er bare å kjøpe sjokoladen og designe klistremerkene på nettet.

Innpakning full av kjærlighet

Når gaven skal pakkes inn, må selvfølgelig også innpakningen være full av kjærlighet. Se de flotte til-og-fra-merkene eller klistremerker-til-innpakning og la deg inspirere til å laste opp bilder, tegne en liten tegning eller bruke noen av de mange figurene og ikonene som finnes på Ikast Etikett.

Hjemmelaget gave fra syrommet

Hvis du er en som liker å sy på symaskin eller gjerne finner frem strikkepinnene eller heklenålen, må du selvfølgelig ha noen vevde labels til å feste på de hjemmelagde gavene dine. Det gir det hjemmelagde en ekstra finish, samtidig som det minner mottakeren om hvor gaven kommer fra. Hos Ikast Etikett finner du et bredt utvalg av labels i ulike kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.