BÆREKRAFTIG, EVENTS, MARKEDSFØRING, NØKKELBÅND

Skreddersydde nøkkelbånd

Nøkkelbånd, nøkkelsnorer eller halssnorer. Kjært barn har mange navn. Uansett hva du kaller dem, kommer de nok neppe når du kaller. Men en ting er sikkert. Nøkkelbånd er et svært populært produkt blant kundene våre.

Nøkkelbåndet er ikke hva det var. Et kjedelig reklameprodukt som skulle passe på nøklene mens du var på jobb. I dag velger mange virksomheter å lage tilpassede nøkkelbånd som er mye mer moteriktige, annerledes og eksklusive. Nøkkelbånd folk faktisk har LYST til å vise frem – og til og med betale penger for. Uansett om du gir de tilpassede nøkkelbåndene dine som gaver til medarbeidere eller som kundegaver, er det godt å huske at jo flottere nøkkelbåndet er, desto større er sannsynligheten for at medarbeideren vil bruke DITT nøkkelbånd hver dag.

Mange firmaer bruker nøkkelbånd, helt fra små nisjeforretninger til verdensomspennende organisasjoner. Både som en nøkkelsnor til adgangskort og nøkler og som reklameprodukt. Du kan velge mellom mange forskjellige kvaliteter, f.eks. en klassisk halssnor, en frekk Straplan, et holdbar nøkkelsnor i lær eller et moteriktig (og bærekraftig!) kork-nøkkelsnor.

Hvordan ditt (eller virksomhetens) nøkkelbånd skal se ut, er selvfølgelig helt opp til deg. Når du bestiller et tilpasset nøkkelbånd, produserer vi nøkkelbåndet ditt fra bunnen av. Det gir virksomheter masser av muligheter for å få et lekkert uttrykk som passer perfekt til kundenes merkevare og virksomhetens samlede identitet.

Bærekraftige muligheter til miljøvennlige virksomheter

Vil du ha et bærekraftig nøkkelbånd? Da har du flere muligheter. Blant de bærekraftige nøkkelbåndene finner du et virkelig flott nøkkelbånd i kork. Les mer om kork og hvorfor det er et særdeles bærekraftig materiale.

Blant de bærekraftige nøkkelbåndene finner du også nøkkelbånd i økologisk bomull, nøkkelbånd i bambus eller nøkkelbånd i PET. Du kan selvfølgelig få logoen din på alle de bærekraftige nøkkelbåndene.

Nøkkelbånd med logo og trykk

Når du skal bestemme hvordan ditt tilpassede nøkkelbånd skal se ut, kan du selvfølgelig få påtrykt eller vevd logoen din på nøkkelbåndet. Vil du ha et nøkkelbåndet med logoen din på, eller et nøkkelbånd med navn hvor logoen ikke skal være det mest tydelige? Da kan du velge å trykke eller veve logoen din i en farge som legger seg tett opp mot båndet. På vår Debox kan vi prege logoen din på nøkkelbåndet slik at hele nøkkelbåndet blir ensfarget. Det samme gjør seg gjeldende hvis du velger et nøkkelbånd i lær. Her kan vi prege en logo eller tekst direkte på det flotte læret. Det gir et flott og underspilt uttrykk.

Vil du ha et nøkkelbånd med trykk, har du forskjellige valgmuligheter. Du kan f.eks. få silketrykk eller off-set-trykk. Vi kan også digitaltrykke hele nøkkelbåndet. Et digitaltrykt nøkkelbånd gir muligheter for mange flotte detaljer, uansett om du vil ha logo eller noe annet påtrykt.

Har du bruk for et nøkkelbånd som skal være litt mer hygienisk enn de andre? Så velg vårt silikon nøkkelsnor.

Hvilken karabin kan jeg få på nøkkelbåndet?

Siden produktet er skreddersydd og produsert etter dine ønsker, kan du også velge mellom et stort utvalg av karabiner og forskjellig tilbehør. Det kan f.eks. være en nøkkelring, mobilsnor eller sikkerhetssplit som du velger til dine tilpassede nøkkelbånd.

Skal du bruke nøkkelbåndene dine til barn eller i forbindelse med maskiner, vil vi alltid anbefale at du designer nøkkelbåndet med sikkerhetslås (sikkerhetssplit) for å unngå kvelning.

Er du på utkikk etter en karabin eller annet tilbehør som du ikke umiddelbart kan finne på vår hjemmeside, så spør oss likevel. Vi undersøker gjerne om det er noe som kan la seg gjøre – for ofte kan vi finne en løsning.

Du kan også få plastlommer til kort eller adgangskort som tilbehør til nøkkelbåndet.

Hva koster et tilpasset nøkkelbånd?

Et tilpasset Unilan-nøkkelbånd er vårt billigste spesialdesignede nøkkelbånd. Unilan koster fra kr 11,50 ved 100 stk. + oppstart.

Hvor lang leveringstid har dere?

Vanligvis leverer vi nøkkelbåndene innen 10–15 arbeidsdager. Flere av våre tilpassede nøkkelbånd kan dessuten leveres innen en uke mot et ekspressgebyr. Du kan få den nøyaktige leveringstiden for nøkkelbåndene ved å henvende deg til vårt salgsteam.

Skal du bruke nøkkelbåndet ditt raskest mulig? Da har vi nøkkelbånd uten trykk på lager til utsendelse samme dag. Du trenger bare å bestille innen kl. 14.00 på hverdager, så sender vi samme dag. Bestiller du nøkkelbånd uten trykk på lørdag eller søndag, sender vi på mandag.

Vi er alltid klar for en prat om nøkkelbånd, og vi vet ganske mye! Så har du en helt spesiell idé, eller skal du bruke et standard sort nøkkelbånd – uansett hva du ønsker – så ring oss på 239 60 966.