Ikke glem å merke de yngste barnas eiendeler
FAQ, KLISTREMERKER, NAMNLAPPER FOR KLÄDER

Ikke glem å merke eiendelene til de yngste barna

Selv om barnet ditt ikke er så gammelt, har det sikkert mye utstyr og klær å holde styr på. Vi garanterer ikke at livet med småbarn blir en dans på roser med navn i klærne, men det vil helt sikkert gjøre det lettere å holde orden på eiendelene. Spesielt når barnet begynner i barnehage eller skole.

Derfor bør du merke eiendelene til den lille med navn.

Et lite barn klarer ikke å holde styr på tingene sine selv. Det må foreldre, besteforeldre, lærere og andre voksne hjelpe barnet med. Når barnet ditt begynner i barnehagen eller på skolen, er det mange andre barn som også har jakker, parkdresser, luer og votter i samme størrelse – og selv om det ikke er helt likt, er det garantert mye av det som ligner. Når det er navn i og på eiendelene, er det mye lettere for alle voksne som er ansvarlige for barnet å finne de riktige eiendelene. Det hjelper lærerne i barnehagen og skolen med å legge barnets ting på riktig sted.

Når dere er ute av huset

Når du tar med barnet ditt til lekeplassen, biblioteket, lekeland, på kafé eller skogen med lekegruppen, har dere sikkert med stelleveske, skiftetøy og mat på turen. Kanskje til og med favorittbamsen. Med klær som skal tas av og på, bleieskift og leker som kastes ut av vognen, er det lett å forlegge og glemme en eller flere eiendeler. Spesielt hvis barnet plutselig har blitt sint eller lei. Hvis du har merket barnets eiendeler på forhånd, er det lett å kjenne igjen deres ting i tilfelle du må pakke sammen raskt. Det er også enkelt for andre å returnere eiendelene til dere hvis dere skulle glemme noe.

Slik merker du eiendelene med navn på en enkel måte

Det finnes forskjellige løsninger når du vil merke barnets eiendeler med navn.

Navnelapper er den desidert enkleste løsningen. Du kan bruke navnelappene fra Ikast Etikett (også kjent som tøyklistremerker) på nesten alt av familiens ting. Navnelappene fungerer som et klistremerke og er veldig enkle å bruke – ikke nødvendig å verken sy eller stryke. Bare fest navnelappene på labels når du bruker dem i klær. Merkelappene tåler selvfølgelig alle rundene i vaskemaskinen.

Et alternativ til tøyklistremerker er strykemerker. Strykemerker er SVÆRT holdbare og nesten umulige å fjerne fra klærne. Hvis du ofte selger barnets avlagte klær, vil det derfor være en god idé å bruke navnelappene.

Vi har tidligere fortalt om å bruke navnelappene i klær. Men faktisk kan du også bruke de smarte etikettene på matbokser, tåteflasker, smokker og leker, for på samme måte som de tåler maskinvask, tåler de også daglige turer i oppvaskmaskinen eller å bli skåldet hvis du setter dem på smokker eller flasker.

Hos Ikast Etikett kan du prøve navnelapper gratis. Du kan bestille en babypakke på ikastetikett.no/babypakker. Du trenger bare å betale for frakten. Hvis du trenger andre typer merking, kan du også finne flaskeetiketter til å sette på utsiden av beholdere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.