Slitesterke og ekstra synlige navnelapper
FAQ, KLISTREMERKER, NAMNLAPPER FOR KLÄDER

Slitesterke og ekstra synlige navnelapper

Hvis du vil at navnelappene dine skal være veldig tydelige i klærne dine, så sørg for å designe dem i sterke farger. Neonfarger som f.eks.gul, oransje og rosa er gode å bruke. Tenk på hvilke farger som vanligvis er i barnets garderobe og design navnelappene slik at de skiller seg ut fra klærne.

Navnelappene fra Ikast Etikett er svært slitesterke. Du kan feste dem i klærne og fint vaske klærne igjen og igjen i vaskemaskinen. I denne videoen kan du se noen eksempler på navnelapper fra Ikast Etikett, som har vært i bruk i flere år.

En ulempe (som vi imidlertid sjelden hører om) ved navnelappene, er at de kan pirkes av klærne. Det kan være et problem hvis noen stjeler klærne eller du har barn som ikke kan la være å pirke på navnelappene og ta dem av. Et alternativ til navnelappene er strykemerker fra Ikast Etikett. Strykemerkene er ekstremt slitesterke, og når de først er i klærne, er det ikke bare å pirke dem av. Det er imidlertid mulig å dampe dem av.

Hos Ikast Etikett finner du også slitesterke navnelapper til å sy fast i klærne. Velg for eksempel navnebånd i kategorien labels. Navnebånd sys fast i klærne akkurat som merkelappene du kjenner fra klærne du finner i de fleste klesbutikker.

Navnelapper med refleks

Hvis du trenger navnelapper med refleks, er det enkelt å designe dine egne refleks-navnelapper. På https://www.ikastetikett.no/klistremerker_med_refleks kan du designe dine egne reflekser. I motsetning til de tradisjonelle navnelappene, anbefaler vi ikke å vaske refleksene i oppvaskmaskinen og vaskemaskinen. Refleksene fester seg best på jevnt underlag og ikke tekstil. Du kan sette refleks-navnelappene på sykler, sykkelhjelmer, sparkesykler, sko, rulleskøyter, postkasser, barnevogner og klappvogner og alt annet du vil at skal bli sett i mørket.

Annerledes etiketter med navn

Hvis du har en kreativ idé som du ønsker å bringe til liv, er det enkelt og billig å designe etiketter hos oss på nettet. Du bestemmer størrelse, form, bakgrunnsfarge osv. Du kan legge til figurer, laste opp logoer, grafikk eller bilder slik at klistremerkene dine blir akkurat slik du vil ha dem.

Når du bestiller etiketter, kan du velge mellom forskjellige kvaliteter av folie:

Flaskeetiketter har en matt overflate. Samtidig har flaskeetikettene en annen type lim enn vinylklistremerkene våre. Flaskeetikettene er lettere å pirke av og etterlater ikke limrester.

Vanlig vinyl: Våre vanlige vinylklistremerker er svært slitesterke og motstår både UV og vann. Du kan derfor bruke dem som navnemerker på postkassen og mye mer uten at de blir slitte og stygge over tid. Våre festklistremerker er blant mange i denne kvaliteten.

Gull og sølv: Hvis du vil at den skal være ekstra flott, kan du velge folie i gull eller sølv.

Transparent: De transparente klistremerkene er SÅ fine og fungerer fint på steder der de godt kan blende litt sammen slik at det ikke er så tydelig at det er satt på en etikett.

Du kan designe dine egne klistremerker til innpakning eller til-og-fra-klistremerker. Sett dem på gaver og skriv navnet på med tusj etterpå: Smart hvis du vil ha mengderabatt ved å bestille mange.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.