Velg den navnelappen som passer best til ditt bruk
FAQ, KLISTREMERKER, NAMNLAPPER FOR KLÄDER

Velg den navnelappen som passer best til ditt bruk

Navnemerker har mange bruksområder. Derfor kan det være lurt å tenke etter hva du ønsker å bruke navnelappene til før du bestiller. Nedenfor har vi tatt utgangspunkt i forskjellige brukstilfeller, slik at du kan finne de riktige navnemerkene.

Navnemerker til klær

Du vil ofte ha behov for navnemerker i klær når du har barn i barnehagen. Alle klærne skal merkes med navn. Det kan fort bli en tidkrevende affære hvis det blir for komplisert å sette navnelapper i klærne, for eksempel hvis du skal stryke eller sy inn navnelappene. Med selvklebende navnelapper kan det ikke bli enklere å sette navn i klærne. Du fester bare navnelappene i en label inne i plagget. Tidligere skrev man gjerne navn i klærne med tusj, men det er vanskelig å få pent og fjerne igjen. En navnelapp er det enkelt å pirke av når du ikke lenger skal bruke klærne. Hos Ikast Etikett kan du designe navnelappene dine på nettet. Her kan du velge bakgrunn, figurer og skrive navn. Vi anbefaler også at du skriver inn et telefonnummer på navnelappen, slik at det er enkelt å ringe eller sende deg SMS hvis noen har funnet klærne.

Navnemerker til strikkeplagg og hjemmelagde klær

I industrielt produserte klær er det nesten alltid en eller flere vevde merkelapper eller vaskeanvisninger du kan bruke til å feste navnelapper på. I strikkplagg og hjemmelagde klær er ikke dette tilfellet. I stedet kan du planlegge å sette navnebånd eller strykemerker med navnet i plagget allerede når du lager det.

Navnemerker til matbokser og drikkeflasker

Navnemerker til matbokser og drikkeflasker er et must når du har små barn, akkurat som på klær. Mange barn har like matbokser og drikkeflasker, og det er leit for barnet om de ikke finner sin egen matboks eller drikkeflaske i barnehagen eller på skolen.

Skal navnelappene være runde eller veldig små? Dette kan du velge selv når du designer navnelappene dine på nett hos Ikast Etikett.

Navnemerker til bøker og organisering

Hvis du trenger navnemerker til å sette på utsiden av bøker eller på oppbevaringsbokser eller plastlommer, kan du med fordel designe dine egne etiketter hos Ikast Etikett. Her er det mulig å designe etiketter i alle slags størrelser og former, som du definerer selv på nettet.

Hvis du trenger navnemerker for å sette på utsiden av krydderglass eller andre matbeholdere, kan du bruke flaskeetiketter. Flaskeetikettene har en matt overflate og limet på denne typen etikett er ikke så kraftig, slik at det etter bruk er enkelt å fjerne etikettene igjen.

Når du velger hvilken type navnemerker som passer for deg, bør du også huske å vurdere materialet og holdbarheten. Trenger du navnemerker som skal kunne sitte fast i lang tid, eller skal du bare bruke navnemerket i en kortere periode? Da kan du kanskje gå på kompromiss med materiale og holdbarhet.

Merker til innpakning

Du kjenner sikkert “til-og-fra-merker”, klistremerker til innpakning eller klistremerker med logo og firmanavn. Også denne typen merker kan du designe på nettet hos Ikast Etikett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.