fars dag
KREATIV

Hjemmelaget farsdagsgave

Det er farsdag i Norge den andre søndagen i november. På farsdagen kan du overraske faren din med en gave, en god opplevelse og i det hele tatt sende din og andre fedre en kjærlig hilsen. Det kan for eksempel være en bestefar, faren til barnet ditt eller en stefar.

I dette blogginnlegget har vi satt sammen noen ideer til en hjemmelaget farsdagsgave.

En opplevelse på dagen

Gjør en avtale med faren din på dagen. Planlegg en tur som dere begge vil sette pris på. Det kan være å besøke steder som betyr noe spesielt for dere begge – eller en spasertur i et område ingen av dere kjenner. Ta gjerne med litt kaffe eller samtalekort med spørsmål der du kan spørre faren din om ting i livet hans.

Fars egne øletiketter

Det er enkelt å lage dine egne flaskeetiketter til øl eller vin på Ikast Etikett. Hvis du har brygget eget øl til faren din, kan du sette etikettene på flaskene. Men du kan også bare kjøpe din fars favorittøl og lage et lite utvalg til ham. Fjern de eksisterende etikettene fra flaskene ved å sette dem i vann i noen timer. Nå kan du sette de unike øletikettene som du har designet selv på nettsiden til Ikast Etiket, på flaskene.

Hjemmebakst eller et godt måltid

Det er et ordtak som sier at veien til en manns hjerte går gjennom magen. Hvis dette også gjelder faren din, kan du overraske ham med et godt hjemmelaget måltid.

Når skal lage mat, kan du la deg inspirere av følgende:

  • Lag livretten hans – den åpenbare løsningen, men som garantert faller i smak.
  • Lag en rett han ikke har smakt før. Dette er en god løsning hvis han er glad i å prøve noe nytt.
  • Lag en rett som minner ham om en spesiell begivenhet.
  • Bruk noen spesielle ingredienser, for eksempel hans egne hjemmedyrkede poteter.

Hvis du vil at det skal være mindre ambisiøst enn et fullt måltid, eller hvis du vil ha hjelp på kjøkkenet fra for eksempel barn, kan du bake en kake eller småkaker.

Legg de ferdigbakte småkakene i et stort glass som du har dekorert ved å tegne på glasset eller lag din egen selvklebende etikett.

Pappas favorittgodteri

Hvis faren din er en søtmons, kan du gi ham noe av favorittgodteriet hans og lage en personlig innpakning med festklistremerker.

En personlig T-skjorte til verdens beste pappa

Du kan også lage en personlig T-skjorte til faren din (eller barnas far). Lag et strykemerke med et bilde som sier noe om forholdet deres. Hos Ikast Etikett kan du enkelt laste opp dine egne fotografier eller bilder. På bildet nedenfor kan du se et eksempel på et strykemerke med et bilde. Vi har beskåret bildet som et hjerte før vi lastet det opp. Deretter har vi valgt å konturskjære bildet slik at det endelige strykemerket også har form som et hjerte.

Pakk inn gaven til far personlig

Det er enkelt å lage dine egne til-og-fra-klistremerker og klistremerker til innpakning som du kan sette utenpå farsdagsgaven, for eksempel med et klistremerke med et bilde av deg og faren din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.