Merkelapper til de minste gjenstandene
FAQ, KLISTREMERKER, NAMNLAPPER FOR KLÄDER

Merkelapper til de minste gjenstandene

Du kjenner sikkert til navnelapper, men kjenner du navnelappens lillesøster “Minilapper“? Minilapper er laget av samme materiale som navnelapper i 16x6mm. Det er altså et merke som er litt mindre enn navnelappene. Du får alle de samme gode egenskapene, men med mindre plass å skrive på. Vår anbefaling er derfor å nøye seg med fornavnet på minilappene og eventuelt første bokstav i etternavnet.

Dette kan du bruke Minilapper til

Minilappene fra Ikast Etikett er veldig allsidige. I likhet med storesøsteren navnelappen, kan du også bruke minilappene dine i klær. Men du bør fremdeles huske å feste minilappen til vaskeanvisningen eller merkelapper i klærne for å få mest mulig ut av klistremerket. Selvfølgelig kan de små minilappene også vaskes i vaskemaskinen. Alternativt kan du også bruke strykemerker som måler 30x10mm som standard.

Minilappene egner seg spesielt godt på familiens mindre eiendeler:

Fargeblyanter, tusjer, blyanter, penner, linjaler, og sakser. Faktisk egner minilappen seg godt til alle tingene du eller barnet ditt har i pennalet.

Leker: Har barnet ofte med seg lekene sine på besøk til venner og familie? Da er det en god ide å sette minilapper på lekene. Sett de små klistremerkene på undersiden av leken. Da vet du hvor du skal lete etter navnet, men det er allikevel diskret og enkelt. På bamser og kosedyr kan du sette de små etikettenelabels som ofte sitter festet på bamser.

Nøkler: Det kan være fordeler og ulemper med å sette navn på nøkler. Men et fornavn på en sykkelnøkkel kan gjøre hverdagen mye enklere når man er i tvil om hvem den enkelte nøkkelen tilhører. Du kan også sette minilapper på bilnøkler hvis du har flere nøkler som ser like ut.

Hårspenner: Om morgenen sender du barnet i barnehagen med en hårspenne. Men om ettermiddagen plukker du opp et barn med håret til alle kanter, og du må se om du finner hårspennen i haugen med gjenglemte ting. Det kan fort bli en dyr affære. Med en minilapp er det enkelt å gjenkjenne barnets hårspenner. Og i stedet for å måtte finne hårspennen i esken med gjenglemte ting, er det nå enkelt for de voksne i barnehagen å legge hårspennen sammen med barnets eiendeler.

Tannbørster: Hvis du ikke alltid kan se forskjell på familiens tannbørster, er minilappene et åpenbart valg. Klistremerket tåler godt å bli skylt og vasket flere ganger om dagen.

Briller og solbriller: Hvis du eller barnet ditt ser dårlig, er det å miste brillene sine noe av det verste som kan skje. Med en liten minilapp på innsiden av brillene er det alltid navn på brillene. Dette gjør det mye lettere for andre å finne eieren.

Smokker: Smokk er en av de tingene man ikke håper at barnet deler med andre. Det er en god ide å sette en minilapp utenpå barnets smokker, slik at de ikke blir borte eller forvekslet i barnehagen. Minilappene fra Ikast Etikett er godkjent i henhold til leketøysstandarden EN 71-3, og du kan være helt trygg på at merkelappene ikke avgir skadelige stoffer hvis barnet ditt skulle suge på merket.

Små merker i andre kvaliteter

Vil du ha samme størrelse som minilappen, men et klistremerke i en annen kvalitet? Da kan du designe etiketter i ønsket størrelse hos Ikast Etikett, f.eks. flaskeetiketter og klistremerker til innpakning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.