pusse opp soverom inspirasjon
FAQ, KLISTREMERKER, NAMNLAPPER FOR KLÄDER

Inspirasjon til oppussing av soverom

Vi bruker soverommet hver eneste natt. Selv om soverommet for det meste er et rom man ikke tilbringer så mange våkne timer i, er det likevel viktig at soverommet er et godt sted å være for en god natts søvn.

Start med å rydde på soverommet

Det er enkelt. Start med å rydde på soverommet. Når du rydder, får du også et inntrykk av hva du har på soverommet ditt og som mangler fast plass. Hvis du elsker å lese bøker i sengen, kan du kanskje ha en liten bokhylle eller nattbord med plass til bøker, i stedet for en haug på gulvet.

https://www.pinterest.dk/pin/65513369571943443/

Du har kanskje ladere til mobiltelefoner, hodetelefoner osv., som gir et rotete utseende. En veldig enkel og billig måte å få orden på ledningene på er å feste dem til sengen eller nattbordet med strips. Dette krever selvfølgelig at du har en lader som kan være permanent på soverommet. Det kan også være at oppryddingen gir mulighet til å organisere noen av tingene dine annerledes på soverommet. Jeg har laget en eske med lommetørklær, halspastiller og headset. Det er ikke rocket-science, men samler forskjellige småting slik at de ikke blir liggende på nattbordet og lage rot. Hvis du er typen som tar av smykkene dine før sengetid, kan du finne en fin skål eller glassbeholder som du kan legge smykkene i. Du kan sette en flaskeetikett utenpå med en søt tekst eller et fint design for å minne deg selv på å legge fra deg smykkene her, slik at de ikke blir borte.

Bruk det du allerede har i innredningen

Se på hjemmet ditt. Har du gamle sofaputer du kan trekke om og bruke som dekorative puter i sengen? Du har kanskje noen plakater eller vakre kort som du kan henge på veggen. Bytt eventuelt ut plakatene du allerede har hengende i rammer med nye.

Farge på veggen(e)?

Farge på en eller flere vegger i soverommet er visst et spørsmål om temperament. Men det kan gi soverommet en helt ny stemning og uttrykk. Det er også fint med bakgrunnsbilder i forskjellige stiler. Et vakkert tapet på en enkelt vegg kan gi soverommet ditt litt hotell-vibes.

Garderoben på soverommet

Mange oppbevarer klærne i et garderobeskap eller på klesstativer i soverommet. Sørg for å ha en godt innredet garderobe, slik at det alltid er enkelt å legge klærne på plass. Hvis du har skittentøy på soverommet, ha en eller flere skittentøyskurver du kan legge det i. Hvis du sorterer tøyet når du legger det til vask, blir det enda lettere når det skal legges i vaskemaskinen. Da trenger du bare å se på labels første gang du legger det til vask.

https://www.pinterest.dk/pin/753438212674548778/

Litt nytt og lekkert

Gi soverommet et nytt uttrykk med sengeteppe og nye puter. Litt nytt på veggen kan også være med på å sette stemningen. Tenk på hva du selv synes er koselig og fint når du skal sove. Det er det som skal definere hvordan soverommet ditt skal se ut, og ikke et interiørmagasin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.