oppbevaring bad
OPPBEVARING

Oppbevaring på bad

Det er mange forskjellige størrelser på bad. Uansett størrelsen på badet ditt, kan det hende du trenger oppbevaring Det er ingen sak å fylle opp skapene når det er plass nok allikevel. Mens på et lite bad er det alltid for lite plass. Når du har orden på lagringsplassen, slipper du å miste oversikten. Det er ingen vits i å ha den flotte sjampoen stående i skapet hvis den aldri brukes, fordi du ikke ser at den er der.

Skapet under vasken

Du kjenner helt sikkert til «skapet under vasken». Stedet hvor du oppbevarer alt og ingenting, og som lett kan bli litt uoversiktlig. Ikke minst fordi det også må være plass til rørene fra vasken. Men med et par gode oppbevaringsesker og tydelig merking av innholdet, kan skapet faktisk bli et veldig fint sted for oppbevaring. Design dine egne etiketter for å gjøre baderomsoppbevaringen enda mer oversiktlig.

Billede fra Pinterest;
https://www.pinterest.dk/pin/24136547996275700/

Navn på tannbørstene

Noen mennesker synes det er helt greit å dele tannbørsten sin med sine nærmeste. For andre er det et stort NO GO, og tannbørsten går rett i søpla hvis andre bare tenker på å bruke den. Hvis det ikke fungerer å kjøpe tannbørster i forskjellige farger, eller bruke bambustannbørster, er det en god ide å bruke navnelapper på tannbørstene.

Klistremerker med navn er også smart på elektriske tannbørster. Bruk også navnelapper på for eksempel leppepomade, deodoranter eller andre hygieneprodukter.

Se forskjell på håndklærne

Selv om man er i familie, liker de færreste å dele håndklær. Har dere hvert deres håndkle, kan det være en god løsning å bruke merkelapper for å vite forskjell på håndklærne. Spesielt hvis du ønsker like håndklær på badet. Vevde navnebånd kan også brukes som hemper på håndklær.

Hvis det er for tungvint å sy labels med navn på håndklærne, kan alle ha hver sin knagg på badet med navn på eller stryke strykemerker på håndklærne. Lag etikettene gjennomsiktige for et ensartet og enkelt uttrykk.

Barnesikker oppbevaring

Oppbevarer du medisin på badet? Hvis du har barn i huset, kan det være behov for å sikre at barna ikke har tilgang til medisinen. Sett den høyt oppe, i et skap med lås eller kanskje i beholdere som barnet ikke kan åpne. Små barn kan tro at det er vitaminpiller eller søtsaker, mens eldre barn kan ta det ved en feiltagelse. Kanskje det kan være nyttig å sette navnelapper på medisin, leppepomader og andre ting som er personlige.

Rengjøringsmidler til badet er ofte sterke, og du bør derfor sørge for at mindre barn ikke får tak i rengjøringsmidlene.

Lag dine egne dispensere

For å gi badet et ensartet uttrykk, kan du med fordel lage dine egne såpedispensere. Du kan kjøpe dispensere i glass eller plast. Kjøp noen i samme serie, som du kan fylle håndsåpe, sjampo, håndsprit, ansiktsrens, balsam osv. i. Lag dine egne flaskeetiketter eller etiketter, som du kan sette utenpå dispenserne, slik at du aldri er i tvil om hva som er i flaskene. Lag samtidig en liten «serie» reiseflasker med klistremerker, slik at du enkelt kan ta favorittproduktene dine med deg på ferie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.