bærekraftige armbånd
BÆREKRAFTIG, EVENTS, KONTROLLARMBÅND

Resirkulert PET: Bærekraftige nøkkelbånd og armbånd laget av plastflasker

Bærekraftige nøkkelbånd og bærekraftige armbånd laget av resirkulerte plastflasker (resirkulert PET) blir heldigvis mer og mer populært blant kundene hos Ikast Etikett.

«Det er høy kvalitet på alle de bærekraftige produktene våre. Kundene får et svært flott produkt, uansett om de velger materialer av gjenbruksflasker, bambus eller økologisk bomull, som samtidig sender et viktig signal om at virksomheten har valgt et produkt hvor man sparer på jordens ressurser. Samtidig får vi gjenbrukt plastflasker, noe det er rikelig av», forteller Vera Bjørt fra Ikast Etikett.

Likesom våre øvrige nøkkelbånd og festivalarmbånd, kan kundene tilpasse designet på de miljøvennlige nøkkelbåndene. Designet blir trykt på de bærekraftige nøkkelbåndene og armbåndene. Det gir kundene mulighet for å få et detaljert design på båndet sine.

Vår resirkulerte PET er mykt og i høy kvalitet, så det er behagelig å ha rundt halsen eller håndleddet.

Flere kunder velger også å sette på en «resirkulert-logo» armbåndet og nøkkelbåndet for å understreke overfor kundene og brukerne at de har tatt stilling og valgt et produkt i resirkulert PET.

Lukking og sikkerhet

Likesom med designet, har du som kunde også mulighet for å velge forskjellige lukkinger. Én mulighet er lukkinger laget av bambus. Bambus-lukkingen er laget av 50 % mindre plast enn standardlukkingene våre.

Armbåndene er selvfølgelig i samme høye kvalitet som standardarmbåndene våre, slik at gjestene må klippe av armbåndet for å ta det av.

Hva er resirkulert PET?

Selve båndet på de bærekraftige nøkkelbåndene og armbåndene er laget av gjenbrukt PET (polyeten). Det er kort sagt et tekstil som er fremstilt av gjenbrukte plastflasker.

Les mere om recycled PET

Andre bærekraftige løsninger

Er du på utkikk etter andre bærekraftige løsninger til virksomheten din? Så ta en titt på nøkkelbåndene våre i bambus, bomull eller kork. Armbåndene fås også i en rekke bærekraftige varianter. Du kan se hele utvalget av bærekraftige og miljøvennlige produkter her hos Ikast Etikett. Har du ønsker eller andre forespørsler, kan du kontakte oss på e-post eller telefon: 97 15 53 12.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.