KREATIV, SYING

Vevde merkelapper til klær og tekstil – hvilke skal jeg velge?

Vevde merkelapper og etiketter til påsying på tøy og tekstiler fås i et utall varianter, og det kan noen ganger være vanskelig å gjennomskue hva du skal velge. Derfor har vi laget denne guiden til deg, slik at du kan velge det rette produktet som passer både lommeboken din og designønskene dine.

Vevde merkelapper

Vevde merkelapper er for deg som er på utkikk etter en profesjonell løsning hvor du kan skreddersy de vevde merkelappene dine akkurat slik du ønsker. Våre vevde tekstiletiketter kan veves med mange detaljer, og med opptil 8 forskjellige farger i båndet. Når du velger våre vevde etiketter, er det du som bestemmer farger, størrelse, design og fold. Så får du en etikett som passer helt perfekt til de produktene du skal sy etikettene dine på/i. Våre vevde etiketter kan veves i alle Pantone C-farger. De vevde etikettene er øko-tex-sertifiserte.

Økologiske bomullsmerker

De økologiske bomulls-merker er, likesom de vevde etikettene, en profesjonell løsning for deg som ikke vil gå på akkord med design og uttrykk. Akkurat som de vevde etikettene, har du mange muligheter for å tilpasse og skreddersy de økologiske etikettene dine. De økologiske etikettene er ikke laserskårne. Tekst og logo blir påtrykt. De økologiske etikettene våre er GOTS-sertifiserte.

Broderte symerker

Broderte symerker til tekstil blir brukt i mange forskjellige sammenhenger, og med et symerke har du gode muligheter for å designe en annerledes etikett til å sette på tekstiler. De broderte symerkene er kjent fra speidere, motorsykkelklubber, militæret og lignende. De blir likevel i stadig høyere grad også brukt i andre sammenhenger, f.eks. til å sette på logo på arbeidsklær eller andre tekstiler, som vesker. De broderte symerkene kan lages med både brodert kant eller som et laserskåret symerke. Et laserskåret symerke eller symerke med brodert kant gir et preg som skiller seg fra tradisjonelle vevde etiketter.

Navnebånd

Ser du etter billige vevde etiketter til f.eks. hobbybruk? Da har du gode muligheter for å få en flott vevd etikett til en svært lav pris. Når du velger navnebånd, kan du designe dine vevde etiketter i en bredde på 10, 14 eller 25 mm. Du kan velge mellom en lang rekke forhåndsdefinerte skrifttyper, farger og foldinger. Navnebånd blir også brukt som navnelapper.

Etiketter til klær midtfoldet og endefoldet

Etiketter for klær med midtfalslinje og etiketter for klær med end fold gir deg mange muligheter for å designe etiketter til en fornuftig pris. Når du velger denne typen etiketter, får du svært mange muligheter for å velge farger, figurer, vaskeikoner og skrifttyper. Vi kan både digitaltrykke eller veve etikettene dine når du velger denne etikettløsningen. Løsningen med trykk gir mulighet for mange detaljer. Denne formen for etiketter er dyrere enn navnebånd, men billigere enn de vevde etikettene.

Størrelsesmerker

Vil du angi størrelsen i kreasjonene eller kolleksjonene dine, så har vi forskjellige løsninger. Størrelsesmerkene våre blir både brukt av mindre profesjonelle og til hobby-bruk. Vi har alltid størrelsesmerker på lager i hvitt og sort. Det er en både billig og flott løsning. I tillegg kan du få designet størrelsesmerker med utgangspunkt i vår fargepalett, hvor du selv bestemmer fargekombinasjon og tekst, uten at det koster for mye. Trenger du unike størrelsesmerker, kan du bestille dem som en «vevd etikett».

Made by-merker

Er du på utkikk etter billige vevde merkelapper eller etiketter, og trenger du bare noen få? Da er det opplagt å velge «Made by-merker». Denne typen etiketter selges fra kun 1 stk. På den måten kan du blande forskjellige etiketter, slik at du ikke trenger å kjøpe flere enn du skal bruke. «Made by-merker» fås med en masse forskjellige tekster, som f.eks. «Made by-me», «Laget av mor», «Laget av farmor», «Made with Love» osv. Ta en titt på siden for å se hele utvalget.

Trenger du hjelp til å velge dine vevde merkater til tekstil, kan du alltid kontakte oss på tlf. 97 15 53 12 eller sende oss en e-post på info@ikastetikett.no

Du kan også finne unike etiketter i lær, silikonetiketter eller metalletiketter. Denne formen for etiketter kan selvfølgelig også sys på klær og tekstiler. Du kan også finne vaskeanvisninger, både fortrykte eller tilpassede.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.