smart oppbevaring
KREATIV, OPPBEVARING, SYING

Smart oppbevaring

For deg som har mange småting i vesken din …

Når man er på farten, er det fort gjort å fylle håndvesken eller ryggsekken med masse småting, som for eksempel airpods, ladere, leppepomade, håndkrem, hodepinetabletter og mye mer. For å holde orden i vesken er det smart å ha en mindre mappe til alt løsøre. Det er lett å sy en liten mappe, og med merkelapper blir mappen veldig fin og personlig. Du kan også lage dine egne flaskeetiketter som du kan sette utenpå flasken med håndsprit, slik at flasken kommer tilbake til deg hvis du låner den ut. 

Billede fra: https://www.instagram.com/handmadeby.dk

For deg som har mye garn, tilbehør, strikkepinner, heklenåler osv …

Med en «verktøykasse» er det enkelt å holde orden på alt tilbehøret til dine kreative prosjekter. Her kan du oppbevare labels, strykemerker, nåler, strikkepinner, heklenåler osv. Hos Ikast Etikett kan du enkelt lage dine egne etiketter som du fester utenpå boksene.

Du kan selvfølgelig også bruke denne måten å oppbevare mindre ting på hvis hobbyen din er elektronikk, modelltog, lego og mye annet.

For deg som elsker gaveinnpakning …

Oppbevar alle tingene til gaveinnpakning i en bedroller under sengen. Finn en bedroller som er lang nok til å kunne oppbevare ruller med gavepapir uten at de blir krøllete. Sammen med gavepapiret kan du oppbevare tape, saks, gavebånd og klistremerker til innpakning. Hvis du setter pris på personlig innpakning, vil du garantert like å lage dine egne til-og-fra-merker. Mange pakker inn gaver med fine tekstilbånd. Ta vare på de fine båndene og bruk dem neste gang du skal pakke inn gaver selv. Det er bra både for miljøet og lommeboken.

For deg som elsker fester …

Ender du også alltid opp med å ha servietter, ballonger, sugerør, tuter, flagg, bursdagslys og bordbomber til overs fra bursdagsfesten eller nyttårsfeiringen? Lag en egen boks dedikert til nyttår og en boks dedikert til bursdager. Neste gang du skal ha bursdaglag eller nyttårsfest, finner du frem boksen før du handler. Nå kan du bruke av det lille «lageret» ditt i stedet for bare å kjøpe mer. Hvis du elsker personlige detaljer til festen, anbefaler vi deg å ta en titt på festklistremerkene våre. Klistremerkene passer på sjokolader som du kan kjøpe i de fleste matbutikker.

For deg som har barn …

Hjelp barna dine med å holde orden både hjemme og i barnehagen og skolen. Med navnelapper i klærne sine kjenner barnet alltid igjen sine egne ting. Det gjør det enkelt å henge klærne på riktig plass i garderoben. Hvis barnet ditt ikke kan lese ennå, er det fordelaktig å ha en figur som barnet kjenner på navnelappen. Det kan for eksempel være en traktor, prinsesse, fotball eller bamse.

Hvis du velger navnelapper i neonfarger, er det veldig enkelt å se dem i klærne. Du bør alltid feste navnelappene i vaskeanvisningen eller på en merkelapp på innsiden av plagget.


Del dine beste tips for smart oppbevaring

Har du noen tips vi ikke har med i blogginnlegget, så del dem gjerne med oss i kommentarfeltet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.