KREATIV

Ideer til nyttårspynt

På nyttårsaften sier vi farvel til det gamle året, og mange ønsker det nye året velkommen med fest og pynt i stor stil. I dette blogginnlegget gir vi deg en rekke ideer om hvordan du kan bruke forskjellige typer labels og merker for å sette et personlig preg på nyttårsfeiringen din.

Strykemerker – Lag morsomme gensere til nyttårsfesten selv

Design dine egne strykemerker og lag matchende nyttårsgensere til hele familien eller vennene dine. Det blir en hit både på festen og ikke minst på Instagram! Du kan for eksempel lage strykemerker uten bakgrunn og trykke 2024 på klærne.

Etiketter og flaskeetiketter – Til festbordet

Etiketter og flaskeetiketter er perfekte for å sette et personlig preg på drikkevarene. Enten det er champagne, vin eller hjemmelaget limonade, vil de flotte flaskeetikettene gjøre flaskene til en del av dekorasjonen.

Klistremerker til innpakning – Nyttårspakker til barna

Blir kvelden lang for de yngste i familien? Da kan du pakke små pakker med oppgaver, barnevennlig fyrverkeri, leker eller godteri. Pakk inn pakker til barna, som de får lov til å åpne hver time. Den først pakken kan for eksempel åpnes klokken 18. Oppgavene kan for eksempel være tegneoppgaver, materialer til å bygge en «rakett», konkurranser med å bygge LEGO osv. Klistremerker til innpakning er ikke bare praktiske, men også en måte å gjøre gavene dine enda mer innbydende på. Bruk dem til å forsegle gaveposer, godteriposer eller til å dekorere innpakningspapiret.

Festklistremerker – Pynt sjokolade og bordet med festlige klistremerker

Festklistremerker er en rask og enkel måte å lage festlig stemning på. Sett klistremerkene på sjokolade, servietter og bruk dem som en del av borddekorasjonen.

Du kan designe festklistremerker som passer perfekt på sjokolader som Merci, After Eight, Smarties eller Rittersport. Lag forskjellige klistremerker som en del av en lek eller et spill, for å gjøre ventetiden til klokken slår 12.00 morsommere.

For ytterligere inspirasjon og muligheter til å lage dine egne unike merker og labels, besøk Ikast Etikett og se hvordan du designer dine egne festklistremerker.

Eller lag dine egne til-og-fra-merker hvis du lager små gaver til gjestene dine. Det er enkelt å designe klistremerkene på nettet og for eksempel laste opp dine egne bilder eller grafikk.

Vevde labels – Eleganse og kvalitet

Vevde labels er en fin måte å tilføre et snev av eleganse til nyttårsdekorasjonen din. De kan brukes til å tilpasse alt fra servietter til bordløpere. Tenk deg at gjestene dine finner sin plass ved middagsbordet, der hver serviett er dekorert med en fin label med en nyttårshilsen eller et morsomt sitat. Lag vevde labels uten årstall hvis du vil at de skal kunne brukes år etter år.

Andre ideer og aktiviteter til nyttårsaften

Det finnes en rekke quizzer, lotto og bingospill som dere kan spille på nyttårsaften. Det kan for eksempel være lottospill om det kommende året eller bingokort til Kongens nyttårstale, hvor dere på forhånd skriver ned en rekke ord som dere tipper han vil si i talen.

Med disse ideene og din egen kreativitet kan du sørge for at nyttårsfeiringen blir minneverdig og personlig. Godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.